☰ Meniu

Cum se joaca la Super Noroc ?

Jocul SUPER NOROC se poate juca numai pe bilete LOTO 5/40 completate cu variante LOTO 5/40; nu este posibil sa se joace SUPER NOROC fara a juca si LOTO 5/40. In momentul acceptarii unui bilet LOTO 5/40, terminalul produce un numar intamplator de 6 cifre, care este numarul SUPER NOROC.


Participantul poate juca un numar SUPER NOROC sau mai multe, pana la 64.000 de numere. Atunci cand opteaza pentru mai multe numere, acestea vor fi, de fapt, un interval de numere consecutive care incepe cu numarul intamplator generat de terminal.

Bilet Super NOROC

Pentru a opta pentru jocul SUPER NOROC participantul are la dispozitie campul de la partea de jos a biletului LOTO 5/40, unde trebuie sa marcheze cel putin o casuta. Semnificatia numerelor din acest camp este de factor de repetare pentru jocul SUPER NOROC. Acest factor de multiplicare se completeaza astfel: - in partea stanga (casutele de la 1 la 8) participantul poate marca o singura cifra sau nici una - in partea dreapta (casutele notate cu 5, 8, 10, 20) se pot marca 4, 3, 2, 1 sau nici o casuta. Factorul de multiplicare maxim se obtine prin inmultirea numarului celui mai mare din partea stanga cu toate cele patru numere din partea dreapta.

Numarul (sau numerele) SUPER NOROC participa la o tragere speciala, separata de LOTO 5/40, in urma careia se atribuie 5 categorii de castiguri

Categorii de castiguri la Super NorocCategoria 1 - toate cele 6 cifre ale numarului (tot numarul)
Categoria 2 - primele 5 cifre ale numarului sau ultimele 5 cifre ale numarului (in ordine)
Categoria 3 - primele 4 cifre ale numarului sau ultimele 4 cifre ale numarului (in ordine)
Categoria 4 - primele 4 cifre ale numarului sau ultimele 3 cifre ale numarului (in ordine)
Categoria 5 - primele 4 cifre ale numarului sau ultimele 2 cifre ale numarului (in ordine)

Ca si in cazul jocului Super LOTO 5 din 40, tragerile Super Noroc au loc de doua ori pe saptamana, in zilele de joi si duminica.


Cautari : cum joci super noroc, scheme loto, loto super noroc, combinatii loto super noroc, arhiva loto super noroc, numere super noroc, loto super noroc, tombola loto super noroc, loto super noroc, lotto, numere castigatoare super noroc, generator numere super noroc, generator variante loto super norocoase, variante combinate super noroc, analize statistici super noroc, loterie online, ce numere sa joc la super noroc, numere super norocoase din zodia mea, number generator, reguli de joc super noroc, metode de castig la super noroc, teoria probabilitatii, generator loto numere aleatoare, numere super norocoase dupa data nasterii, regulament de joc la super noroc, loto, 6/49, 5/40, joker, super noroc, pronosport, pariloto, jocul de loterie, bilete la loto, cum sa castig la loto, super loto scheme 6/49, simulari variante loto, random lottery numbers generator aleator de numere, alegere combinatii orice loto, loterie, curse, random lotto numbers, combinatii de numere castigatoare, generator variante, rezultat, rezultate, extragere, super noroc, castig, statistici, joc loto super noroc, totul despre super noroc, winning numbers, lottery quick picks, numere joker, generator loto special 6/49 si super noroc, generator numere super noroc, cum joc super noroc
Jocul Super Noroc apartine companiei nationale LOTERIA ROMANA
Anunturi Auto - www.zoa.ro
Director Web TRX - Promovare Site