☰ Meniu

Cum se joaca Pariloto ?

Ce este Pariloto? Pariloto este un sistem incitant de jocuri de pariuri in cota fixa oferit de Compania Nationala Loteria Romana S.A.. Poti castiga prin pronosticarea corecta a rezultatelor evenimentelor oferite. Pariloto iti da sansa sa-ti folosesti cunostintele sportive si sa-ti dezvolti un stil personal de joc, care sa-ti creasca sansele de castig.


Castigurile sunt prestabilite, asa ca, atunci cand pariezi, stii exact suma pe care o vei incasa daca pronosticurile tale sunt corecte. Nu exista extrageri si nu trebuie sa imparti banii cu alti castigatori.
La Pariloto, pariurile se primesc pana in momentul inceperii primului eveniment din cele pe care ai pariat. Jucatorul isi completeaza singur biletul, avand asigurata confidentialitatea alegerilor sale. Apoi biletul este procesat automat de un terminal electronic.
La Pariloto poti sa joci zilnic si sa incasezi castigul imediat.
Exista trei tipuri de jocuri si trei tipuri de bilete :

• FOTBAL
• FOTBAL PLUS
• SPECIAL

PARILOTO - UN JOC PENTRU ORICINE-ORICAND-ORIUNDEPARILOTO este jocul de pariuri in cota fixa lansat de Compania Nationala Loteria Romana S.A. in Septembrie 2004, in conditiile in care, pe piata romaneasca, s-a constatat un interes crescand pentru sport (in special fotbal) si pentru noi tipuri de jocuri.
PARILOTO nu este doar un alt joc de pariu, ci un concept diferit in care emotia, entuziasmul, sportul, placerea de a paria si castiga, se regasesc intr-un cadru unde siguranta, profesionalismul si tehnologia de varf sunt punctele forte.
Compania Nationala "Loteria Romana", in calitate de unic organizator, ofera garantia unei companii nationale de succes, cu o experienta de aproape 100 ani in organizarea jocurilor de noroc si ale carei principale valori sunt siguranta, corectitudinea si calitatea serviciilor.
PARILOTO este un sistem atractiv de jocuri de pariuri, usor de folosit, ce ofera posibilitatea de a castiga prin pronosticarea corecta a rezultatelor evenimentelor sportive. Pariloto se compune din trei sectiuni: FOTBAL, FOTBAL PLUS si SPECIAL, permitand jucatorului sa-si creeze propriul joc, prin multitudinea de combinatii posibile.
La PARILOTO poti paria cu minim 10.000 lei si e singurul joc de pariuri in cota fixa din Romania unde poti castiga pana la 2 miliarde lei.
PARILOTO se va putea juca in toata tara, in peste 1300 de agentii, oferind avantajul proximitatii pentru jucatori. Astfel, Loteria Romana dispune de cea mai mare retea de vanzare de pariuri in cota fixa din tara, care functioneaza in regim "on-line", beneficiind de o tehnologie de ultima ora in ceea ce priveste comunicatia dintre punctele de vanzare si sistemul central.

Toate acestea se traduc in urmatoarele avantaje pentru jucator:- acceptarea de pariuri pana la ora de incepere a jocurilor
- plata pe loc a castigurilor la orice punct de vanzare
- plata castigurilor imediat dupa incheierea evenimentului sportiv pe care s-a pariat
- reactualizarea imediata a schimbarilor si amanarilor
- garantia oferita de Loteria Romana in ceea ce priveste securitatea jocului si plata castigurilor obtinute
PARILOTO este o invitatie la joc, la actiune, la un pariu cu propriile cunostinte din lumea sportului, dar si cu norocul, intuitia. Mai multe informatii despre acest joc gasiti aici.

PARILOTO: Sportul se vede altfel cand pariezi !Cautari : scheme loto, loto pariloto, combinatii loto meciuri pariloto, arhiva loto, pariloto, numere pariloto, loto pariloto, tombola loto pariloto, loto pariloto, lotto, numere castigatoare, pronosticuri pariloto, generator numere pariloto, generator variante loto pariloto, variante combinate pariloto, analize statistici pariloto, loterie online, ce numere sa joc la pariloto, numere pariloto din zodia mea, number generator, reguli de joc pariloto, metode de castig la pariloto, teoria probabilitatii, generator loto numere aleatoare, numere pariloto dupa data nasterii, regulament de joc la pariloto, loto, 6/49, 5/40, joker, pariloto, pariloto, pariloto, jocul de loterie, bilete la loto, cum sa castig la loto, super loto scheme 6/49, simulari variante loto, random lottery numbers generator aleator de numere, alegere combinatii orice loto, loterie, curse, random lotto numbers, combinatii de numere castigatoare, generator variante, rezultat, rezultate, extragere, pariloto, castig, statistici, joc loto pariloto, totul despre pariloto, winning numbers, lottery quick picks, numere joker, generator loto special 6/49 si pariloto, generator numere pariloto
Pariloto apartine companiei nationale LOTERIA ROMANA
Anunturi Auto - www.zoa.ro
Director Web TRX - Promovare Site