☰ Meniu

Cum se joaca la Noroc Plus ?

Jocul NOROC PLUS se poate juca numai pe bilete JOKER completate cu variante JOKER; nu este posibil sa se joace NOROC PLUS fara a juca si JOKER. In momentul acceptarii unui bilet JOKER, terminalul produce un numar intamplator de 6 cifre, care este numarul NOROC PLUS. Participantul poate juca un numar NOROC PLUS sau mai multe, pana la 64.000 de numere. Atunci cand opteaza pentru mai multe numere, acestea vor fi, de fapt, un interval de numere consecutive care incepe cu numarul intamplator generat de terminal.


Pentru a opta pentru jocul NOROC PLUS participantul are la dispozitie campul de la partea de jos a biletului JOKER, unde trebuie sa marcheze cel putin o casuta. Semnificatia numerelor din acest camp este de factor de repetare pentru jocul NOROC PLUS. Acest factor de multiplicare se completeaza astfel:

- in partea stanga (casutele de la 1 la 8) participantul poate marca o singura cifra sau nici una - in partea dreapta (casutele notate cu 5, 8, 10, 20) se pot marca 4, 3, 2, 1 sau nici o casuta. Factorul de multiplicare maxim se obtine prin inmultirea numarului celui mai mare din partea stanga cu toate cele patru numere din partea dreapta.

Bilet NOROC Plus

Numarul (sau numerele) NOROC PLUS participa la o tragere speciala, separata de JOKER, in urma careia se atribuie 5 categorii de castiguri.

Categorii de castiguri la Noroc PlusCategoria 1 - toate cele 6 cifre ale numarului (tot numarul)
Categoria 2 - primele 5 cifre ale numarului sau ultimele 5 cifre ale numarului (in ordine)
Categoria 3 - primele 4 cifre ale numarului sau ultimele 4 cifre ale numarului (in ordine)
Categoria 4 - primele 4 cifre ale numarului sau ultimele 3 cifre ale numarului (in ordine)
Categoria 5 - primele 4 cifre ale numarului sau ultimele 2 cifre ale numarului (in ordine)

Ca si in cazul jocului JOKER, tragerile Noroc Plus au loc de doua ori pe saptamana, in zilele de joi si duminica.Cautari : cum joci noroc plus plus, scheme loto, loto noroc plus, combinatii loto noroc plus, arhiva loto noroc plus, numere noroc plus, loto noroc plus, tombola loto noroc plus, loto noroc plus, lotto, numere castigatoare noroc plus, generator numere noroc plus, generator variante loto noroc plusoase, variante combinate noroc plus, analize statistici noroc plus, loterie online, ce numere sa joc la noroc plus, numere noroc plusoase din zodia mea, number generator, reguli de joc noroc plus, metode de castig la noroc plus, teoria probabilitatii, generator loto numere aleatoare, numere noroc plusoase dupa data nasterii, regulament de joc la noroc plus, loto, 6/49, 5/40, joker, noroc plus, pronosport, pariloto, jocul de loterie, bilete la loto, cum sa castig la loto, super loto scheme 6/49, simulari variante loto, random lottery numbers generator aleator de numere, alegere combinatii orice loto, loterie, curse, random lotto numbers, combinatii de numere castigatoare, generator variante, rezultat, rezultate, extragere, noroc plus, castig, statistici, joc loto noroc plus, totul despre noroc plus, winning numbers, lottery quick picks, numere joker, generator loto special 6/49 si noroc plus, generator numere noroc plus, cum joc noroc plus
Jocul Noroc Plus apartine companiei nationale LOTERIA ROMANA
Anunturi Auto - www.zoa.ro
Director Web TRX - Promovare Site