☰ Meniu

Cum se joaca Loto Joker ?

Participarea la Loto Joker se face prin alegerea a doua seturi de numere: 5 sau mai multe, cuprinse intre 1 si 45 si unul sau mai multe, cuprinse intre 1 si 20. Tragerea consta din 5+1 numere, extrase din aceleasi doua domenii (1-45, respectiv 1-20) mai precis doua seturi care numai impreuna formeaza varianta castigatoare: unul de 5 numere si unul de un singur numar.


Categoriile de castiguri la JOKER

sunt urmatoarele:

Categoria 1 - toate cele 5 numere din primul set si JOKER-ul
Categoria 2 - toate cele 5 numere din cele 5 ale primului set
Categoria 3 - oricare 4 numere din cele 5 ale primului set si JOKER-ul
Categoria 4 - oricare 4 numere din cele 5 ale primului set
Categoria 5 - oricare 3 numere din cele 5 ale primului set si JOKER-ul
Categoria 6 - oricare 3 numere din cele 5 ale primului set
Categoria 7 - oricare 2 numere din cele 5 ale primului set si JOKER-ul
Categoria 8 - oricare numar din cele 5 ale primului set si JOKER-ul

Participarea la acest sistem se face pe bilete speciale, iar tragerile au loc de doua ori pe saptamana, in zilele de joi si duminica.
Descrierea biletului JokerBiletul destinat jocului Joker este asemanator celorlalste bilete pentru jocurile LOTO. El este format din trei parti dintre care una, cea din stanga, este partea pe are se marcheaza numerele alese pentru joc si eventual, optiuni asupra jocului. Pe un bilet nejucat, celelalte doua parti sunt albe si despartite printr-o banda hasurata. In momentul inregistrarii si validarii biletului, pe aceste doua parti se imprima in mod identic anumite informatii, cum ar fi codul agentiei in care s-a jucat biletul, numerele jucate, pretul total de plata, optiunile de joc.
Partea cea mai din dreapta a biletului este taiata in interiorul terminalului in timpul procesului de validare a biletului. Aceasta parte a biletului va constitui matricea utilizata pentru indentificari in cadrul omologarilor sau in cazul in care apar contestatii.
Partea de bilet pe care se marcheaza numerele alese si optiunile de joc se compune din doua zone idententice, notate cu A si B. Fiecare dintre cele doua zone este compusa din trei campuri preimprimate.

• Campul 1 - contine numerele de la 1 la 45, in acest camp se marcheaza numerele, minim 5 si maxim 45, ce vor constitui primul set jucat.

• Campul 2 - contine numerele de la 1 la 20 , in acest camp se marcheaza numerele, minim 1 si maxim 20, alese pentru al doilea set jucat.

• Campul 3 - contine numerele de la 1 la 5 si se utilizeaza numai in cazul in care in campul 1 s-a jucat o schema redusa, in acest caz, aici se marcheaza codul schemei.


Biletul Joker


Biletul Joker

Tipuri de variante ce se pot jucaPe biletele JOKER se pot juca urmatoarele tipuri de variante:

• variante simple
• variante combinate
• scheme reduse predefinite
• orice combinatie intre cele trei moduri de joc mentionate mai sus

Cautari : scheme loto, loto joker, combinatii loto joker, arhiva loto, joker, numere joker, loto joker, tombola loto joker, loto joker, lotto, numere castigatoare, pronosticuri joker, generator numere joker, generator variante loto joker, variante combinate joker, analize statistici joker, loterie online, ce numere sa joc la joker, numere joker din zodia mea, number generator, reguli de joc joker, metode de castig la joker, teoria probabilitatii, generator loto numere aleatoare, numere joker dupa data nasterii, regulament de joc la joker, loto, 6/49, 5/40, joker, jocul de loterie, bilete la loto, cum sa castig la loto, super loto scheme 6/49, simulari variante loto, random lottery numbers generator aleator de numere, alegere combinatii orice loto, loterie, curse, random lotto numbers, combinatii de numere castigatoare, generator variante, rezultat, rezultate, extragere, joker, castig, statistici, joc loto joker, totul despre joker, winning numbers, lottery quick picks, numere joker, generator loto special 6/49 si joker, generator numere joker
Loto Joker apartine companiei nationale LOTERIA ROMANA
Anunturi Auto - www.zoa.ro
Director Web TRX - Promovare Site